Balatonboglár mérete ellenére az egész Balaton egyik legszínesebb kulturális kínálatával rendelkezik. Fél tucat kiállítóhely, nyári színház, koncertek szinte minden műfajban és számos a területen működő, szervező civil egyesület.

Kiállító helyek

Kattints a kiállító helyre, és nézd meg milyen kiállítást tekinthetsz ott meg, vagy nézd meg az oldal alján a kulturális programokat.

Kulturális programok helyszínei

Kattints a helyszínre, és nézd meg hogy épp milyen rendezvényen vehetnél részt, vagy nézd meg a lap alján a kulturális programokat.

Kulturális egyesületek

Balatonboglár a Balaton kulturális életének egy kiemelkedő központja, a város kínálata ezen a területen szinte vetekszik a nála sokkal nagyobbakéval. De ez nem lenne így, ha nem lennének azok a civil szervezetek, melyek motorjai, szervezői az eseményeknek.
Ismerd meg őket!

Sok kulturális program közül választhatsz…

Nézd meg!

Ismerkedj meg Balatonboglár látnivalóival, nevezetességeivel és csodáld meg a naplementét a Gömbkilátóból!

Próbáld ki!

Csússz egyet a bob pályán, csobbanj a Buborékfürdőben, mászd meg a Várdombot, használd a sportpályákat, kerekezz ki Bugaszegre, majd tölts el egy romantikus estét a kikötőben, vagy a Borudvarban!

Csináld meg!

Összeszedtük a legjobb túraútvonalakat! Gyalog, babakocsival, vagy kerékpárral… Válassz és csináld!

Kérdezd meg!

Ha még több információ kell programokról, lehetőségekről, vagy elveszettnek érzed magad az információk között, akkor hívd a Turisztikai Iroda munkatársait, akik segítenek neked!